субота, 8 грудня 2018 р.

З моменту останнього посту, досить багато різноманітних подій відбулось зі мною, з яких вдалось винести деякі нетривіальні погляди на різні речі. Ймовірно, не усі будуть зрозумілі багатьом, але власне бачення є таким. Можливо, на каплю помилкове, проте своє і хотілось б поділитись цим.
  • В цей період вдалось зловити ниточку серйозної мотивації, яка змушує рухатись в обраному напрямку і далі, що б не стало на шляху. Той момент, коли викладаючись на повну, ти отримуєш додаткову енергію і знову спрямовуєш її в потрібне русло. 13 годин сну за 3 дні є доказом даного факту, далі - більше. Знаю, що невірно, але деякого роду краш-тест запущено. 
  • Спосіб мислення, який раніше вважав вірним та, який допомагав в особистому розвитку, наразі терпить повний крах. Рівень планування, який існував до цього - зовсім непотрібний, адже абсолютно не працює у висновку. Зараз ж, є розуміння того, що баланс - саме те, проте не зрозуміло як цього досягти. Працюю над цим.
  • Не розумію чому, але в людях дуже часто почав помічати деталі, які роблять нас схожими. Не важливо, чи це риса характеру, чи напрям думок, чи поведінка, просто кидається в очі.
  • Вдалось кілька днів "поваритись" серед людей, які працюють в ті й ж сфері, що я - неймовірно круто. Особливо, після формату у вигляді неформальної зустрічі. Підштовхує до подальшого розвитку розуміння того, що ти чогось досягнув. При цьому, це тільки початок - знаю, що можу більше.
  • Ніяких випадковостей не буває, все закономірно, хоч і закручено. До всього ставлюсь серйозно, хоч жарти - наше все.
Крім того, є маса інших поглядів, але поки ніяких уроків із цього не вдається витягнути, дещо потребує переосмислення, дещо - незрозуміле. Як завжди.

Немає коментарів:

Дописати коментар